Twin Spin

Twin Spin is de laatste nieuwe online gokkast van Netent. En wederom heeft Netent het voor elkaar om een revolutionaire gokkast online te plaatsen die de echte liefhebber zal bekoren. Twin Spin lijkt een gokkast zoals er al zoveel op het internet te vinden zijn, maar toch is er een significant verschil met het huidige aanbod van online gokkasten. kijk maar eens op Twin-Spin.nl en speel gratis.

Wat is er uniek aan de Twin Spin

Twin SpinTwin Spin is een normale videoslot en bestaat uit 5 rollen met symbolen. U kunt ervoor kiezen om 243 winlijnen te spelen. Dat geeft nogal wat winmogelijkheden. Er staan op meerdere rollen wild symbolen en deze symbolen tellen voor elk willekeurig symbool. De meest unieke feature op Twin Spin is de gelijkdraaiende rollen oftewel Twinning Reel. Elk spel gaan de rollen draaien en iedere keer draaien er minimaal 2 rollen tegelijk en deze zullen ook eindigen met dezelfde symbolen naast elkaar. Dit vergroot uw winkans enorm. Dat is niet het enige, de kans bestaat dat er niet twee rollen tegelijk draaien maar dat er drie, vier of zelfs 5 rollen tegelijk draaien en dus met dezelfde symbolen eidigen. In het geval van 5 gelijkdraaiende rollen betekent dit dus altijd prijs. In belgie wordt er ook veel op dice ganmes gespeeld, zie www.internetslots.be/dice-games.

Spanning op de Twin Spin

Door deze unieke meedraaiende rollen is het elke keer weer spannend hoeveel rollen er nu weer tegelijk zullen draaien. Bij Twin Spin kunt u kiezen uit meerdere muntwaardes. De laagste inzet om mee te spelen is 0,01 euro en de hoogste waarde is 0,50 euro. Tevens kunt u het inzet niveau verhogen tot maximaal waarde 10. Wanneer u ervoor kiest om maximaal te spelen op de hoogste muntwaarde dan speelt u voor 125 euro per spel. De te winnen prijzen zijn dan wel enorm. Wanneer u het liever eerst gewoon even wilt uitproberen dan kan dat natuurlijk ook. U kunt gewoon voor playmoney spelen om vertrouwd te raken met de Twin Spin. Bevalt het u dan is het heel eenvoudig en betrouwbaar om geld te storten en voor echt geld een poging te wagen. Aarzel niet, speel gerust eens op de revolutionaire Twin Spin.